Arkiv för ‘Slutspelet 2009’ Kategori

Postat april 9th, 2009 av Johan

HV-supportrarnas hyllning

Omkring 100 HV-supportrar stod och väntade på spelarbussen när den anlände till Kinnarps. Raketer och hyllningsramsor mottog silvermedaljörerna som hyllades som vinnare. Att visa stödet i det värsta av nederlagets stunder var stort av North Banks och uppskattades garanterat av ledare och spelare.

Tags:

Postat april 8th, 2009 av Daniel

Sträck på er HV!

Davidsson tar emot silverpokalen. Foto: Mikael Fritzon
Bittert och deppigt efter finalförlusten, men jag tycker att alla spelarna i HV71 ska sträcka på sig!
Man får ändå vara fantastiskt stolta efter en säsong där man varit nere kring slutspelsstrecket och vänt, haft 1-3-underläge mot Timrå i kvarten, 1-2-underläge mot Frölunda i semi och tuffaste möjliga motstånd i [...]

Postat april 8th, 2009 av Daniel

Luoma målskytt igen

### Klar uppryckning av HV71 i andra perioden - framförallt defensivt. Färjestad fick inte skapa lika mycket i den här perioden. HV71 kontrollerade händelserna i egen zon på ett lysande sätt.
### Mikko Luoma gjorde sitt andra mål på två matcher.
### På de senaste 116 minuterna (förra matchen och den pågående) i Löfbergs Lila Arena har [...]

Tags: ,

Postat april 8th, 2009 av Daniel

Tung start i femte finalen

### Tung start för HV71 i den femte SM-finalen. Färjestad får maximal utdelning i power play och vips så stod det 2-0. HV71 har en rejäl uppförsbacke nu, men än är det 40 minuter kvar.
### North Bank Supporters är på plats och gör ett bra jobb. “Vi ger aldrig upp”, sjunger klacken.
### Vi har Johan [...]

Tags: ,

Postat april 8th, 2009 av Daniel

Tillbaka i arenan

### Nu är vi på plats i Löfbergs Lila Arena igen efter en sen lunch nere i centrum. Vi passerade Stora Torget där den planerade guldfesten är tänkt imorgon. Det var regnigt och dystert. Det kan inte vara ett gott tecken för staden där sola alltid skiner.
### Mediafolket förlorade förresten hockeymatchen i eftermiddags med “cirka [...]

Postat april 8th, 2009 av Johan

Lite av varje inför finalen

Daniel och Jnytt-Daniel verkar ha handlat i samma affär. Vem är coolast?
### Fritzon verkar ha blivit petad i mediamatchen i LLA. Han har i alla fall suttit väldigt länge på bänken.
### “Jag tror att vi vinner” och “Jag hoppas att vi vinner” finns inte i lagets värld. Pär Pettersson sa att alla har inställningen: “Vi [...]

Postat april 8th, 2009 av Daniel

Mediahockey i Karlstad

Ett gäng journalister från bl.a. Sportbladet har roddat ihop till en hockeymatch som pågår just nu här i Löfbergs Lila Arena. Vår fotograf Mikael Fritzon tackade inte nej när han fick frågan om att vara med. Vi återkommer med en rapport om hur det gick i den matchen lite senare.

Jag har precis skrivit klart en [...]

Tags: , , , , , , , ,

Postat april 8th, 2009 av Daniel

På plats i kaffeburken

HV71.se och HVTV är nu på plats i Löfbergs Lila Arena. Just nu avslutar Färjestad sin värmning och HV71 värmer klockan 12.00. Därefter kommer lite införreportage på hemsidan.

HV71.se-Daniel och HVTV-Johan på plats i Karlstad

Färjestad värmer inför “guldfesten”

Många journalister på plats för att bevaka förmiddagens värmning

Postat april 8th, 2009 av Daniel

På väg mot Karlstad del 2

Mycket filosoferande i bilen upp. Hur kommer matchen se ut? Hur tog spelarna förlusten igår? Guldfrossa i Karlstad ikväll? Vi har nog ändå kommit fram till att HV-spelarna inte kommer att ge sig så lätt. Alla förberedelser som Daniel nämnde i föregående inlägg är nog en sporre i sig. Vem skulle inte vilja sätta stopp [...]

Postat april 8th, 2009 av Daniel

På väg mot Karlstad

Champagnen är på kylning, hjälmarna är guldmålade och festlokalen står redo. Ikväll kan det bli guldfest i Karlstad. Och för första gången i HV:s historia kan HV71 förlora en SM-final.
Frågan är om HV-spelarna har energin att stoppa Färjestads guldjakt ikväll efter den bittra suddenförlusten igår. HV71 svarade för en stark insats trots allt och pressade [...]

Tags: ,