Arkiv för ‘NHL’ Kategori

Postat november 13th, 2010 av Daniel

Tedenbys första NHL-mål

I den andra NHL-matchen kom Mattias Tedenbys första NHL-mål. Det var i matchen mot Edmonton Oilers som Tedenby styrde in 3-3-målet för New Jersey Devils, som senare vann matchen på övertid.
Tedenby har därmed gjort 1+1 på två matcher.
Du kan läsa mer om matchen och se video här!

Tags: , ,

Postat november 11th, 2010 av Daniel

Tedenby gjorde NHL-debut

Natten till torsdagen den 11 november 2010 gjorde Mattias Tedenby sin NHL-debut för New Jersey Devils i matchen mot Buffalo Sabres. Tedenby spelade från start i andrakedjan med Jason Arnott och Patrik Elias. Total istid för Tedenby blev 14 minuter och 25 sekunder och han fick en assist på Arnotts 1-0-mål. Se målet här »
Devils [...]

Tags: , ,

Postat augusti 10th, 2010 av Daniel

Stanley Cup i Eksjö

Idag var det Niklas Hjalmarssons tur att ta hem Stanley Cup. På förmiddagen var den på plats i Niklas hemort Russnäs och senare på eftermiddagen på torget i Eksjö.

Tags: , , ,

Postat juli 1st, 2010 av Daniel

Klubbmagasinet på gång…

Sommarnumret av Klubbmagasinet, som vi denna gång har döpt om till Guldmagasinet, är på tryckning och kommer inom kort skickas ut till alla HV-medlemmar och HV-partners. Tidningen innehåller naturligtvis en del om SM-guldet, men också en intervju med Teemu Laine, en hyllning till Pelle Gustafsson, intervju med talangen Jesper Fasth, Nichlas Torp mot sargen samt [...]

Tags:

Postat juni 10th, 2010 av Daniel

Grattis “Hammer”!

Niklas Hjalmarsson vann i natt Stanley Cup med sitt Chicago Blackhawks. Grattis önskar vi på HV-BLÅggen och skickar med en intervju som Hjalmarsson gjorde med TV4 tidigt i morse… eller sent i natt, beroende på hur man ser det.

Tags: , ,

Postat januari 7th, 2010 av Johan

Lite av varje

### Johan Linnander och Jesper Williamsson spelade med Oskarshamn i förlustmatchen mot Borås. Linnander centrade förstakedjan och gjorde ett mål.
### Chicago Blackhawks toppar för tillfället tabellen i NHL. I laget blir Niklas Hjalmarsson en allt större profil. Kalenderpojke i januari och intervju i senaste Blackhawks Magazine. Kolla här.
### Förre HV-målvakten, Erik Ersberg, fick endast stå [...]

Tags: , , , , , , , , , , ,

Postat november 12th, 2009 av Daniel

Bildquiz och Ersberg

Ni har väl inte missat Johan Nybergs bildquiz i HV-forumet? Det bjuds på härlig hockeynostalgi!
» Klicka här för att komma till bildquizen
* * * * *
Erik Ersberg var tillbaka i LA Kings kasse i natt. Kings vann med 5-2 över Carolina och Ersberg storspelade. Totalt stoppade den förre HV-målvakten 22 skott.

Tags: , , , , , ,

Postat oktober 8th, 2009 av Johan

Sharp gör en “Grillfors”!

Chicago Blackhawks har varit på NHL-premiär i Finland. Stjärnforwarden Patrick Sharp gör en “Grillfors” och tar över Blackhawks-TV när laget drar österut. En del riktigt roliga inslag, även om han har en bit kvar upp till orginalet. Klicka på bilden för att se inslagen där bland annat Niklas Hjalmarsson är med.

Tags: , ,

Postat september 30th, 2009 av Johan

Slutsålt på lördag?

När MODO gästade i måndags var det lapp på luckan igen i Kinnarps. Nu hoppas vi väl på en repris till lördagsmatchen mot Timrå, då en viss 47:a gör comeback. Vem vill inte se Lance i hetluften igen? Det finns fortfarande biljetter på Ticnet.
När vi ändå är inne på slutsålda arenor. Läste i Pro Hockey [...]

Tags: , , , ,

Postat maj 12th, 2009 av Johan

Semifinal för “Hjalle”

Foto: Mikael Fritzon
Det finns många spelare som inte har moderklubben HV71, men ändå är fostrade i klubben.  Spelare som kommit i unga år och utvecklats via HV71 och Sanda Hockeygymnasium. Spelare som enligt mig kan benämnas som HV-produkter.
Niklas Hjalmarsson är sådan spelare och i natt blev han den mest framgångsrika “HV-spelaren” i NHL - någonsin. [...]

Tags: , , ,