På väg mot Karlstad

Champagnen är på kylning, hjälmarna är guldmålade och festlokalen står redo. Ikväll kan det bli guldfest i Karlstad. Och för första gången i HV:s historia kan HV71 förlora en SM-final.

Frågan är om HV-spelarna har energin att stoppa Färjestads guldjakt ikväll efter den bittra suddenförlusten igår. HV71 svarade för en stark insats trots allt och pressade Färjestad. 2-0, lysande spel i två perioder och en straff i sudden death. Så nära var man 2-2 i matcher i Löfbergs Lila Arena, där FBK nu har 17 raka segrar.

Jag, HVTV-Johan och foto-Fritzon sätter oss snart i bilen upp till Karlstad. Vi ska rapportera från HV:s värmning på förmiddagen och självklart få med oss alla reflektioner hem från matchen - hur den än slutar.

I bilen laddar vi bara med en låt. Låt oss hoppas att spelarna laddar med samma…

Taggar: ,

Lämna en kommentar


OBS! Din IP-adress sparas med din kommentar!