På väg mot Karlstad del 2

Mycket filosoferande i bilen upp. Hur kommer matchen se ut? Hur tog spelarna förlusten igår? Guldfrossa i Karlstad ikväll? Vi har nog ändå kommit fram till att HV-spelarna inte kommer att ge sig så lätt. Alla förberedelser som Daniel nämnde i föregående inlägg är nog en sporre i sig. Vem skulle inte vilja sätta stopp för det?

En kommentar till “På väg mot Karlstad del 2”

  1. m säger:

    Hörni, om det inte räcker hela vägen idag och det blir ett silver. Kommer det finnas möjlighet till att hylla killarna ändå? För dom har ju verkligen gjort en kanon insats i vilket fall. Make på lagmoral.

    Tycker dessutom att “HV bandet” ska börja köra en cover på Journeys- Don´t stop believin´för den är ganska symbolisk med “Hv andan”.

Lämna en kommentar


OBS! Din IP-adress sparas med din kommentar!