HV-supportrarnas hyllning

Omkring 100 HV-supportrar stod och väntade på spelarbussen när den anlände till Kinnarps. Raketer och hyllningsramsor mottog silvermedaljörerna som hyllades som vinnare. Att visa stödet i det värsta av nederlagets stunder var stort av North Banks och uppskattades garanterat av ledare och spelare.

Taggar:

4 kommentarer till “HV-supportrarnas hyllning”

 1. Fia säger:

  Denna säsong har vartit helt otrolig. Att ha orkat vända såväl i grundserien som i slutspel är stort gjort. Alla har gjort allt. Nu räckte det inte till. Men igår på vägen hem deppade vi inte. Vi drog ngr öl, pratade om säsongen, kommande säsong och om hur jävla stolta vi är. Visst ett förlorat guld Men stoltheten såväl hos supportrarna som hos spelarna kan dom aldrig ta ifrån oss! Ha en under bar sommar nu, hela HV lägret så ses vi snart igen! Vi är bäst å det vet vi om!

 2. T säger:

  Bästa silvret man kan vara med om. Vilken säsong! Vilket slutspel! Tack Hv för denna säsongen, nästa är guldet vårat!

 3. Helena säger:

  Ni är mina hjältar oavsett om ni tar guld eller silver. Tack för en helt fantastisk säsong. Efter sommaren så är det dax att ta nya tag, och visa att guldet hör hemma i JPKG. Ni är bäst!!

 4. Sebastian säger:

  Ett silver är ändå så bra.

Lämna en kommentar


OBS! Din IP-adress sparas med din kommentar!