Grym vändning i tredje

HV71 svarade för en grym vändning i tredje perioden. Det hela började när Teemu Laine blev nerdragen vid ett friläge efter dryga åtta minuters spel. Domaren dömde straff. Laine tog själv hand om straffen och kvitterade till 2-2. Sedan gick det av bara farten. André Petersson gjorde sitt första mål i a-lagströjan (2-3) och i power play kom 2-4 genom ett backskott av Pelle Gustafsson. David Ullström spikade slutresultatet 2-5 och HV71 fick inleda hockeysäsongen 09/10 med seger.

mjolby12
Laine drogs ner och fick lägga straff

mjolby13
André är glad efter 2-3-målet

mjolby14
Adam Almqvist fick spela från start

mjolby15
Glada HV-spelare efter 2-5-målet

Taggar: , , , ,

2 kommentarer till “Grym vändning i tredje”

  1. Tommy säger:

    Trevlig blogg!!

  2. TobbeA säger:

    Varför har vi lånat Leksands dräkter?!? FULA!! Bra vänding iaf :)

Lämna en kommentar


OBS! Din IP-adress sparas med din kommentar!