Slutsålt på lördag?

När MODO gästade i måndags var det lapp på luckan igen i Kinnarps. Nu hoppas vi väl på en repris till lördagsmatchen mot Timrå, då en viss 47:a gör comeback. Vem vill inte se Lance i hetluften igen? Det finns fortfarande biljetter på Ticnet.

När vi ändå är inne på slutsålda arenor. Läste i Pro Hockey att Minnesota Wild har ett hyfsat intresse till sina matcher. Eller vad sägs om 351 slutsålda hemmamatcher i rad, vilket innebär att ALLA hemmamatcher sedan klubben kom till NHL har haft lapp på luckan.

Taggar: , , , ,

2 kommentarer till “Slutsålt på lördag?”

  1. Susanne säger:

    OJ! Det var verkligen inte illa. Kul för Minnesota! Jag önskar att jag kunde vara med på lördag och se Lance i hetluften igen. Fast så kan det gå när hockey krockar med hockey :O)

  2. tom_flaska säger:

    Inte illa alls! Härligt Minnesota! Fortsätt såhär så kommer ni snart vara bland toppen i NHL.

Lämna en kommentar


OBS! Din IP-adress sparas med din kommentar!