Tedenby show

Igår prydde han omslaget på Matchprogrammet (eller Matchmagasinet som vi numera kallar det) och han var dessutom “Matchens profil”. Vi kanske borde göra vår käre Mattias Tedenby till omslagspojke och matchens profil fler gånger!? För som han spelade igår så kan inget stoppa honom. Frölundas backar måste drömt mardrömmar om nummer nio.

* * * * *

Ni har väl inte missat GP:s hyllning till HV71. “Säsongen tillhör HV71″, skriver krönikören Mats Härd. Läs den här »

Även Mats Wennerholm på Sportbladet tokhyllar “The big blue machine” och framför allt HV:s förstafemma med orden “Den bästa femman i Elitseriens historia”. Läs den krönikan här »

* * * * *

Fredag och med segern mot Frölunda i ryggen vad passar väl inte bättre än en göteborgsvits?
“Min kompis skaffade en and som husdjur. Han är riktigt smart dessutom. Det är en sån där Dr. And”

Taggar: , , , ,

3 kommentarer till “Tedenby show”

 1. Anna säger:

  Jag måste hålla med om att Tedenby var helt grym.. han är verkligen överallt hela tiden. Honom skulle inte jag vilja spela mot.

 2. Crouchen säger:

  Ahh, nu har jag läst den där göteborgsvitsen flera gånger och tvingats bita mig i naglarna för att inte kommentera - nu går det inte längre. Det ska givetvis inte vara Dr. And, det ska vara doktorand! En helt annan sak. Jag vet att ni som jobbar med blåggen inte är Göteborgare men för oss som är från den stora, fina staden i väster är sånt här jobbigt att se. På allvar.

  Snacka om att ta död på ett skämt =)

  Nu vet vi hur det är, doktorand ska det vara. Och inget annat.

  Tack för mig, för nu.

 3. Crouchen säger:

  Hade ju vart häftigt att få spela mot Tedenby någon gång! Spelade mot Flames Fredrik Sjöström i min uppväxt, ett as var vad jag tyckte om honom =) Men ändå kul att ha spelat mot honom. Jag var målvakt, undrar vad jag hade för statistik mot honom. Tog nästan allt skulle jag tro, haha

Lämna en kommentar


OBS! Din IP-adress sparas med din kommentar!