Veckans HV-notiser

Lindströms andra hat-trick
Johan Lindström gjorde hat-trick i helgen, men “Liket” har faktiskt gjort ett hat-trick redan i år. Det var i Nordic Trophy-matchen mot Färjestad som spelades i Gislaved den 14 augusti som Johan Lindström gjorde tre mål. HV71 vann matchen med 6-0.

Seger och förlust för J20
Det blev en seger och en förlust för HV-juniorerna i helgen som gick. På lördagen besegrade man Linköpings HC borta med 4-2 och på söndagen blev det förlust efter straffar mot VIK Västerås HK med 3-4. HV71 är redan klara seriesegrare i J20 SuperElit Södra och man är därmed klara för Topp 8-serien (som starter efter JVM). HV har just nu 67 poäng när det återstår en match att spela (på söndag mot Frölunda).

Inga HV-spelare i Tre Kronor
Igår tog förbundskaptenen Bengt-Åke Gustavsson ut truppen till Channel One Cup, som spelas i Ryssland den 17-20 december. Truppen bestod av två målvakter, åtta backar och 13 forwards, men inga spelare från HV71 kom med denna gång. Däremot är backen Pasi Puistola med i finländska landslaget.

Julspecial i HVTV
Vi närmar oss jul och det betyder ett nytt Julspecial i HVTV. Programmet summerar hösten som gått och bjuder på mängder av roliga klipp. Håll utkik i HVTV under nästa vecka…

Taggar: , , , ,

Lämna en kommentar


OBS! Din IP-adress sparas med din kommentar!