Reflektioner från gårdagen

### Vilken underbar avslutning på höstsäsongen! HV71 får nu fira jul som serieledare.

### 6-0 i Gislaved (under Nordic Trophy), 8-0 i första seriemötet, 5-0 i Karlstad och 7-1 i lördags. Färjestadsspelarna måste drömma mardrömmar om att möta HV71.

### Underbart tifo av North Bank Supporters! Mycket bra jobbat alla ni som lagt ner mängder av tid på att smycka arenan! Och jag tror att David Petraseks “betyg” i HVTV värmde gott.

### Vackert med luciatåg i Kinnarps Arena i periodpausen. Tråkigt bara att Färjestads supportrar skulle förstöra allt med buande och ramsor som inte lämpar sig att citera i denna blogg.

### 26-1!!!

### Och vilka mål det bjöds på i sista matchen innan uppehållet. Inga dussinmål direkt!

### Adam Almqvist och Janne Niinimaa var inne på samtliga mål framåt (och baklängesmålet också)! Det är ganska imponerande! 18-årige Almqvist imponerar mer och mer! Vilken kyla han har!

### Många utropstecken i det här inlägget hittills, men det är HV71 värda just nu!!!

### Eller vad sägs om det här? Serieledare med 119 gjorda mål på 31 matcher. Power play 30,88%. HV-spelare på andra och tredje plats i poängligan (Davidsson 39 poäng och Petrasek 36 poäng). Stefan Liv med sina fyra nollor. Och det finns mycket mer statistik att gotta sig i, men detta får räcka.

### Och till sist… vad säger man egentligen om Per Ledin? Vilken kille! Eller ska man säga tomte? Han ställde sig i HV-klacken i tomtedräkt under första perioden. Hur coolt är inte det?!

Här kommer några bonusbilder från tifot (Foto: Mikael Fritzon):

tifo12dec1

tifo12dec2

tifo12dec3

Taggar: , , , , , , , , ,

Lämna en kommentar


OBS! Din IP-adress sparas med din kommentar!