Julkalender - lucka 14

Imorgon åker Mattias Tedenby och André Petersson till landslagssamlingen i Uppsala  inför JVM. På torsdag går sedan flyget till Kanada och därefter väntar några träningsmatcher innan JVM sparkar igång på annandag jul.

I dagens julkalender bjuder vi på hockeygodiset från förra årets JVM-semifinal när Mattias Tedenby leker med det slovakiska försvaret och spelar fram till 4-2-målet. Detta målet finns i ett antal klipp på YouTube och bara detta klippet har haft över 67 000 visningar.

Taggar: , , ,

3 kommentarer till “Julkalender - lucka 14”

  1. Fia säger:

    Det va så jä**a snyggt! Var det André som satte pucken? Minns inte!

  2. Rexoz säger:

    Det är Hjalmarsson i Rögle som får öppet mål efter teden’s lekstuga.

  3. Susanne säger:

    Hhhmmm, det där är ögongodis det…..

Lämna en kommentar


OBS! Din IP-adress sparas med din kommentar!