Har Davidsson bytt lag?

Innan gårdagens match fick vi se en liten kupp i Kinnarps Arena. Matchvärden Xano, representerade av VD:n Sune Lantz, skulle ta emot matchtröjan från lagkaptenen Johan Davidsson. Lantz, som också är ordförande för J-södra, passade på att ge Davidsson en matchtröja också. En grön J-södra-tröja med 76 Davidsson tryckt på ryggen. Davidsson skrattade gott när han tog emot tröjan från Lantz. Men HV-BLÅggen kan meddela att kuppen inte gick hem - Davidsson håller fortfarande på HFF.

davidsson_jsodra

Taggar: , , , , ,

4 kommentarer till “Har Davidsson bytt lag?”

 1. Susanne säger:

  Alltid skoj med folk som gör små kupper av detta slag. :O)

 2. gurra säger:

  Vilket lag är HFF?

 3. Susanne säger:

  Husqvarna FF

 4. bag säger:

  det gillar vi davidsson. ingen medgångssupporter där inte.

Lämna en kommentar


OBS! Din IP-adress sparas med din kommentar!